SBF

Bilstereotävlingar för alla

dBDragRacing

Kungaklassen för SPL och världens största format.

Team Sweden

Svenska landslaget i bilstereo

EMMA

Ljudkvalitet och installationer i absolut världsklass

Nya SQ skivan finns i lager

EMMA CD 2012

Årets nya skiva från EMMA finns nu i lager och du köper den i din lokala bilstereobutik.

Skivan är ett unikt verktyg för att justera och bedöma ljud i bil.

Anslutna butiker finner du HÄR

 

 

 

 

Kommentarer ej tillgängliga.

Optimized by Marika "Ioma" Lantz.
Tack till Cars´n Audio för allt jobb med hemsidan
 

 
var cfCAL={}; cfCAL.dateFormat = "mm/dd/yy"; cfCAL.dayNames = ["S","M","T","W","T","F","S"]; cfCAL.abbrDayNames = ["S","M","T","W","T","F","S"]; cfCAL.monthNames = ["January","February","March","April","May","June","July","August","September","October","November","December"]; cfCAL.abbrMonthNames = ["January","February","March","April","May","June","July","August","September","October","November","December"]; cfCAL.firstDayOfWeek = "0"; cfCAL.fullYearStart = "20"; cfCAL.TEXT_PREV_YEAR="Previous Year"; cfCAL.TEXT_NEXT_YEAR="Next Year"; cfCAL.TEXT_PREV_MONTH="Previous Month"; cfCAL.TEXT_NEXT_MONTH="Next Month"; cfCAL.TEXT_CLOSE="Close"; cfCAL.TEXT_CHOOSE_DATE="Choose Date"; cfCAL.changeYear=false; cfCAL.ROOT="http://bilstereoforbundet.se/wp-content/plugins/cforms"; jQuery(function() { if( 1||jQuery.datepicker ){ jQuery(".cf_date").datepicker({ "buttonImage": cfCAL.ROOT+"/js/calendar.gif", changeYear: cfCAL.changeYear, buttonImageOnly: true, buttonText: cfCAL.TEXT_CHOOSE_DATE, showOn: "both", "dateFormat": cfCAL.dateFormat, "dayNamesMin": cfCAL.dayNames, "dayNamesShort": cfCAL.dayNames, "monthNames": cfCAL.monthNames, firstDay:cfCAL.firstDayOfWeek, "nextText": cfCAL.TEXT_NEXT_MONTH, "prevText": cfCAL.TEXT_PREV_MONTH, "closeText": cfCAL.TEXT_CLOSE }); } });