Medlemskap 2017

december 31, 2016
    12:00 f m

Medlemskap

Medlemskap/tävlingslicens löser ni hos förbundet genom att sätta in pengarna på Bankgiro 489-3053 och märker inbetalningen med ditt för- och efternamn och e-postadress.

Det är inget krav på att ha löst medlemskap/licens för att få tävla, men för att du ska få delta på SM finalen och samla kvalpoäng så måste du lösa medlemskap/licens.

Tävlingslicens 200kr
Betalas som engångsavgift och gäller ”livet ut”.

Detta är en registreringsavgift i SBFs ekonomiska förening och krävs för att kunna lösa medlemskap (gäller ej stödmedlemskap)
Samtliga deltagare med tävlingslicens får ett individuellt tävlingsnummer som kraftigt underlättar bl.a. föranmälan till tävlingar mm mm.

Stödmedlem  150kr/år
Visa ditt stöd till förbundet. (Tävlingslicens krävs ej)

Juniormedlem 150kr /år
Ger tillsammans med tävlingslicens ungdomar under 18år rätt att skaffa kvalpoäng för deltagande på SM final.

Elitmedlem 500kr/år
Ger tillsammans med tävlingslicens möjlighet att skaffa kvalpoäng för deltagande på SM final. Gäller som röst på årsmöte etc.