Anmälan Sweetspotmässan

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.
  • april 25, 2015 - april 26, 2015
    8:00 f m - 5:00 e m

Vi har fått möjlighet att visa upp våra välljudande bilar i samband med sweetspotmässan i Jönköping och kommer då även att hålla en tävling i välljud där det endast handlar om ljudet dvs ”best of sound”, du bedöms endast i ljud och inte i installation, alla tävlar i en och samma klass på lika vilkor. Detta är inte en officiell kvaltävling.

Från arrangören:
Välkomna att ställa ut på vad många anser vara Sveriges trevligaste Hifi och musikmässa.
För femte gången är det dags för vårens stora hifi och musikevent i Jönköping. I år skruvar vi upp förväntningarna ytterligare och kommer därför intensifiera marknadsföringen. Vi är inte främmande för vare sig TV, buss eller reklam på ljustavlor.

BOENDE:

Eventet hålls på  http://www.jkonferens.se/logi/priser.html och här kan våra gäster bo för hyggliga priser. Eftersom vi tar i anspråk flera rum för eventet är tillgången begränsad. Jag har reserverat hela hotellet men vet i dagsläget inte hur många rum vi kan erbjuda våra besökare men skulle gissa att vi kan erbjuda mellan 12 och 15 rum. Det kommer att bli fest på hotellet på lördagkvällen så detta alternativ är nog trevligast.

Ett annat alternativ är  http://www.rocksjon.se/vandrarhem/priser.html som ligger nära anläggningen och har tveklöst rimliga priser.

När och var
25-26 april 2015
Jönköpings Hotell & Konferens